Spiegelau Vehnäolut 2 kpl

Tuotenro: 4991685
19,90
Mahdolliset toimitustavat: Nouto omasta Postista, Nouto Postin pakettiautomaatista, Postin kotiinkuljetus, PostNord, Nouto Decanter Helsinki Yrjönkatu 34 (ilmainen 2-8 työpäivää), Nouto Decanter Espoo Kauppakeskus Iso Omena (ilmainen 2-8 työpäivää)

Spiegelau pitkänmallinen Vehnäolut -lasi aukeaa kaulaa kohti, jolloin muotoilu avulla korostuu vehnäoluille ominainen tuoksu- ja makumaailma.   Useimmat vehnäoluet ovat suodattamattomia ja siksi hiukan sameita. Sameus näyttelee tärkeää roolia myös tarjoilussa. Samean vehnäoluen sakka laskeutuu paikallaan seisovan pullon pohjalle. Jos vehnäolut kaadetaan lasiin samalla tavalla kuin suodatettu, kirkas lager, sakka asettuu lasiin epätasaisesti. Jos siis haluat tasaisesti sekoittuneen sakan ja kaiken kukkuraksi kauniin vaahtokukan, ei ole aivan sama, miten kaadat vehnäoluen.
Kaada ensin neljä viidesosaa oluesta lasiin sisäpintaa pitkin. Kun jäljellä olevaa olutta taas pyöräytetään pullossa sakan sekoittumiseksi ja olut kaadetaan lasin täytteeksi, sakka asettuu oluen pinnalle. Kaiken päälle muodostuu jälleen kaunis vaahtokukka.
Lasit ovat konepestäviä ja ne toimitetaan 2 kappaleen pakkauksissa.

Lasin:
Korkeus: 238 mm
Tilavuus: 700 ml
Halkaisija: 81 mm
Nauti tästä lasista: Saksalaiset vehnäoluet, Belgialaiset whitet ja vehnäalet.

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: OLUTLASIT, Koko Spiegelau lasivalikoima