Riedel Margaux karahvi

Tuotenro: 2017/03

Varastossa

129,00


Mahdolliset toimitustavat: Nouto omasta Postista, Nouto Postin pakettiautomaatista, Postin kotiinkuljetus, PostNord, Nouto Decanter Helsinki Yrjönkatu 34 (ilmainen 2-8 työpäivää), Nouto Decanter Espoo Kauppakeskus Iso Omena (ilmainen 2-8 työpäivää)

Back to basics - unohda hankala tiskaaminen ja säilytysongelmat - uudet viskikarahveista inspiraationsa saaneet Riedel M karahvit on helppo puhdistaa ja ne mahtuvat hyvin hyllyyn ja mikä parasta, viinisi maistuu runsaammalleja jopa vuosia vanhemmalle kuin suoraan pullosta. Riedel M karahvi on myös kaunis sisustusesine kotisi kirjahyllyyn ja ennen kaikkea kruunaa kattauksesi!

Karahvit ovat suupuhallettua kristallia, pakattu tyylikkäästi lahjalaatikoihin!

Korkeus: 153 mm
Tilavuus: 1680 cl
Halkaisija, leveimmästä kohdasta: 161 mm

Dekantoinnin eli viinin ilmaamisen vaikutukset viinin makuun ovat huomattavat. Vanhojen viinien dekantointi juuri ennen tarjoilua auttaa varmistamaan, että laseihin kaadettava viini on kirkas ja kaikki pullokypsytyksen myötä syntyneet sakat pysyvät visusti pullossa. Nuorten viinien dekantointi useita tunteja ennen tarjoilua puolestaan antaa nuorikoille mahdollisuuden kukoistaa – hapen myötä viini monipuolistuu ja parhaassa tapauksessa se vaikuttaakin vuosia ikääntyneeltä herkulta.

Seuraa meitä Instagramissa @riedelpartner_finland ja jaa viinihetkesi kanssamme #myriedel

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Riedel Marne karahvi Riedel Marne karahvi
129,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Karahvit